Ezt olvasta már?

0

A legújabb technológiák bevezetése az online kaszinókban

Világunk folyamatosan változik, fejlődik. A változás folyamata olyannyira állandósult, hogy néha még akkor is hiányoljuk, amikor épp benne vagyunk.


hirdetés

A technológiai változás egyike azoknak a dolgoknak, amelyekkel ritkán szembesülünk, épp ezért ritkán gondolunk rájuk, miközben nap mint nap bekövetkeznek. Magyarországon az online kaszinó szerencsejáték egy évtizeddel ezelőtt álomnak tűnt volna; most pedig itt van köztünk, elérhető és teljesen természetes.

Ma az online szerencsejáték-ipar legújabb technológiáit járjuk körbe és szemügyre vesszük annak előnyeit. Sultés Szilvia, az online szerencsejátékok szakértője, szerző, ebben a cikkben betekintést nyújt és tanácsokkal lát el minket. Szilvia számos játékosi évének köszönheti szakértelmet. A magyarországi játékosok az online póker magyar oldalán találkozhatnak vele.

Mik az újdonságok?

Kapcsolat

A technológiáról szóló egyetlen beszélgetés sem lenne teljes az internet és a vezeték nélküli kapcsolat említése nélkül. Az, hogy képesek vagyunk kommunikálni és jeleket küldeni a levegőbe, az online szerencsejátékhoz a legideálisabb közeg. Leoldja a korlátokat az életünkből, és szabadságot ad. Az 5G és a WiFi megjelenése berobbantotta az online játékot az új évezredben.

A telekommunikációs cégek folyamatosan új módszereket keresnek - és találnak - a gyorsabb kapcsolat létrehozására. Hamarosan áttérünk a szárazföldi irányító létesítményekről a földgömböt beborító műholdas rendszerekre.

Videógrafika

A számítógép, laptop, táblagép és telefon kijelzője mind grafikus processzorral működik. Ezek a komponensek elképesztő sebességgel renderelik a képfájlokat egy programban. Mégis, a jelenleg fejlesztés alatt álló technológiához képest dinoszaurusz korinak tűnnek.

A grafikai mérnökök mindig új módszerekkel próbálkoznak a processzorok felgyorsítása és a minél nagyobb memória biztosítása érdekében. Ez a videó grafika két fő eleme, és hamarosan olyan gyorsak lesznek, mint az emberi szem.

Mesterséges intelligencia

A mesterséges intelligenciáról (MI) gyakran mint valami futurisztikus jelenségről beszélnek. Az igazság az, hogy az MI már itt van köztünk, és mindannyian használjuk nap mint nap.Ön is a Google-t használja kereséshez? Az MI megtanulja a keresési mintákat és javaslatokat kínál. Számot tárcsáz a telefonján? Az MI ajánlásokat ad a beírt számok alapján.

Az MI lehetősége az a képesség, hogy az online kaszinókban a kaparós sorsjegy segítségével történő fizetés adaptálja és megjósolja a felhasználói játékmintákat. Ez ijesztően hangzik, pedig még nem is beszélünk fejlett robotokról. Jelenleg az MI csak egy extra módja annak, hogy a számítógépek ilyen gyorsan reagáljanak. Hasonlóan az Alexa vagy a Siri digitális asszisztensekhez, a rendszer is annál többet tanul, minél többet használjuk. Miután begyűjti az információkat, megpróbálja megválaszolni azt a kérdést, amelyet valószínűsíthetően a használó feltesz majd.

S bár az MI-t már szinte mindenhol használják, mégis aggodalmak és fenntartások övezik a használatát. Látva, ahogy az ügyvédek és a bírók harcolnak az MI háborúban, el kell gondolkodnunk azon a lehetőségen, hogy vajon hová jut majd a rendszer egy szép napon. Időközben a prediktív elemzés, a minták elemzése és gyakorisága lassan már testközelből tapasztalható.

Virtuális valóság

Képzelje el, hogy épp egy kaszinójátékot játszik, amelyet szeret. Nem olyat, amelyben a képernyő felé kell lövöldözni, hanem inkább amellyel valóban belemerülhet az élménybe. A virtuális valóság (VR) elsöprő élményt nyújt. Behelyezi a játékost a játékba, kölcsönhatásba lépve az egyes elemekkel. A játékos az élmény részévé, a játék részévé válik.

A VR még mindig gyerekcipőben jár, az online kaszinók használatának lehetőségei azonban tagadhatatlanok. A technológia fejlődésével számíthatunk arra, hogy a legnagyobb szerencsejáték-vállalatok VR-nyerőgépeket és asztali játékokat kínálnak majd számos platformon. Készüljön fel, az élmény lenyűgöző lesz.

Crypto és Blockchain technológia

Bár a kriptovaluta egy ideje már létezik, sokan még mindig nem ismerik. Lényegében biztonságosan titkosított, digitális fizetési módról van szó. Nincsenek érmék, sem számlák, csak egy sorszámozott számla, amelyet magas titkosítási technológiával biztosítanak, és csak egyetlen jelszó, amelyhez csak Ön férhet hozzá. A kriptovaluták közül talán a legismertebb a Bitcoin. Nyomon követhetetlen tranzakciókat kínál, és a számlaszámon és a jelszón kívül más információt nem igényel.

A blockchain technológia is hasonló. Adatátvitelre használják, és nagyon biztonságos. Titkosítva van, és a helyes jelszó nélkül nem érhető el. Amint ezek a technológiák tovább fejlődnek, egyre több kaszinó fog rájuk támaszkodni, abból a célból, hogy biztonságossá tegye a felhasználói fiókokat, és feltörhetetlenek legyen.

Készpénz nélküli kifizetések

A készpénz nélküli kifizetéseket mindannyian használjuk. A hitel-, betéti és feltöltő kártyák a készpénz nélküli fizetések különböző formái. Ugyanígy a banki átutalások, a fizetés mobilról és a digitális pénztárcák is ide tartoznak. Ezek a fizetési módok kiküszöbölik a készpénz szükségességét, és lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy egyszerűen lehúzza a kártyáját, vagy megadjon egy kártyaszámot, s egy mozdulattal, könnyen lebonyolítsa az adásvételt.

Ezt a technológiát sokan használják már ma is napi kiadásokra, számlák kifizetésére és online vásárlásra. Természetesen az online kaszinók is elfogadják.

Amint láthatja, a technológia megváltoztatja az online játékmenetünket. A lehetőségek nap mint nap széles körben nyílnak meg. A játékosok hamarosan VR pókerversenyen vehetnek részt a nappalijuk kényelméből, 10 másik emberrel, úgy, hogy soha nem érnek hozzá fizikailag egyetlen zsetonhoz vagy kártyalaphoz sem.








Ön melyik párt listájára szavazna a 2024. június 9-i EP-választáson?









0

hírek innen, onnan

2-0-ra verte a Tottenhamet, karnyújtásnyira került a Manchester City a történelmi újrázástól

Ha Guardiola csapata vasárnap megveri a West Hamet, akkor az Arsenal meccsének eredményétől függetlenül bajnok lesz. Sorozatban negyedjére,...

Parragh László: Lehet olyan álmokat kergetni, hogy 2030-ra utolérjük Ausztriát, meg hasonlók, de a realitásból kell kiindulni

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke fehér bőrű, keresztény kultúrájú, európai gondolkodású munkaerőt látna a...

Pünkösdkor majdnem annyi az utazó, mint húsvétkor

Pünkösdkor közel annyian utaznak idén, mint húsvétkor a Szallas.hu előfoglalási adatai alapján. Régiós összesítésben...

Gázolt a vonat Zalaegerszegen

A baleset fennakadást okozott a vasúti forgalomban

Saját csapatuk vereségét ünnepelték a Tottenham szurkolói

Nem tett szívességet ősi riválisának a Spurs, a bajnoki cím kapujában a Manchester City.

Haaland a bajnoki cím kapujába lőtte a Manchester Cityt

A Manchester City kétpontos előnyre tett szert az Arsenallal szemben a Premier League utolsó játéknapja előtt, miután a 34. fordulóból...

Rossinak már vannak elképzelései az Eb-s kezdőcsapatról

Marco Rossi szövetségi kapitánynak már most, csaknem két héttel a felkészülés kezdete előtt vannak elképzelései arról, milyen...

Újabb két játékost nevezett meg a német kapitány

Niclas Füllkrug, Chris Führich, Robin Koch és Kai Havertz is ott lesz a magyarokkal azonos csoportban szereplő házigazda német...

„Péter, tőlem vagy az erős, egységes Európáról szóló vitától fél?” – Dobrev Klára megint üzent Magyar Péternek

A Tisza Párt politikusa kommentben válaszolt: abban bízik, hogy sikerül „a húsz éves Gyurcsány–Orbán-korszakot” lezárni.

„A magyar bor sikere közös érdek” – megkezdődött a 43. országos borverseny

A magyar bor sikere közös érdek, egyúttal nemzetépítő erő is, hírnevét a kormány támogatásain túl összefogással,...

Csipkerózsika-szindróma: nem csak a mesében létezik. Ilyen tünetei lehetnek

Súlyosabb esetekben az alvás ideje több hétig vagy akár hónapokig is tarthat.

Sorra veszti el a Spar-ügyben indított helyreigazítási pereit Orbán Viktor

A bíróság eddig az RTL-nek, a Magyar Narancsnak, az Indexnek és az Economxnek adott igazat, vagyis semmi jogsértő nem volt abban, hogy...

0

Sport

Szoboszlairól is beszélt a Liverpool edzője az újabb bukás után

Jürgen Klopp szerint az új edző remek alapokra építkezhet majd Liverpoolban.

Teherautóval ütközött, meghalt a két olimpián is szereplő sportoló

Tragédia rázta meg az orosz triatlonista társadalmat: közlekedési balesetben elhunyt a kétszeres olimpikon Igor Sziszojev. A 43 éves sportember terepjárójával áttért az út másik oldalára, nagy sebességgel egy teher

Rossi: „Nem akarok olyan játékost látni a válogatottban, aki alibizik”

Marco Rossi kihirdette az Eb-re készülő keretet, majd a döntés szempontjairól, a kapuskérdésről, az elvárásokról, valamint a kimaradókról is beszélt a Telkiben rendezett sajtótájékoztatón.

Már Szoboszlai Dominik utódjával tárgyalnak Liverpoolban

Arne Slot kiszemeltje a magyar válogatott játékos számára sem ismeretlen.

„Sosem gondoltam volna, hogy így érhet véget a pályafutásom” - eltiltották a magyar vívót, nem les...

Doppingvétség - a holléti nyilvántartáshoz kapcsolódó mulasztás - miatt két évre eltiltották a versenyzéstől a párbajtőröző Kun Annát, így nem indulhat a párizsi olimpián - írta az MTI.

A magyar válogatott kapus súlyos sérüléséről: „Az orvosok azt mondták, nem fogok többet futballozni&rdqu...

Kovácsik Ádám tavasszal többet védett az NB I-ből kieső Mezőkövesdben. A magyar válogatott kapus a Sportalnak adott interjúban elmondta, hogy jó a kapcsolata posztriválisával, Riccardo Piscitellivel, illetve szóba k

Kabaréba illő öngólt hozott össze a Liverpool ellen az argentin világbajnok

Történelmet írt Emiliano Martínez, de olyan rekord lett az argentin kapusé, amire nem lehet büszke.

Minden eddiginél súlyosabb olimpiai botrány robbant ki Párizsban

A július 26-án kezdődő nyári játékok szervezői most éppen az orosz származású, de Franciaországban élő önkénteseket rúgták ki.

Magyar Kupa-döntő: eldőlhetett a „kapuskérdés” az FTC-nél

Szerda este 19.30-kor a Puskás Arénában megkezdődik a Magyar Kupa-döntő, amelynek ezúttal a Paks és a Ferencváros lesz a két […] A Magyar Kupa-döntő: eldőlhetett a „kapuskérdés” az FTC-nél bejegyzés előszö

Szinte teljesen elszálltak a magyar sportoló olimpiai reményei

Szalontay Sándor pályakerékpáros továbbra is tartalék, vagyis csodának kellene történnie ahhoz, hogy kijusson a párizsi olimpiára - írt aaz MTI.

Mezőkövesd: korábbi NB I-es gólkirály lehet az új vezetőedző

A következő szezonban csak a másodosztályban szerepelhet a Mezőkövesd. Nem csak ebből a szempontból lesz változás a klubnál, hiszen állítólag […] A Mezőkövesd: korábbi NB I-es gólkirály lehet az új vezetőedz

0

Bulvár

Itt a kormány válasza a benzinkutasok-nak: ezt azonnal fejezzék be

Az FBSZ szerint nagy az adóteher az üzemanyagokon.

Kicsinálja a bélrendszert ez az új fajta édesítőszer - Óvakodj tőle, ha jót akarsz magadnak.

A mindennapok során egyre többen igyekeznek lehetőség szerint más alternatívákkal helyettesíteni a hagyományos cukrot, ezzel azonban érdemes nagyon óvatosnak lenni!

Hónapokig nyugtatózták, majd megölték lányukat a szülők, akiket korábban piedesztálra emelt Spanyolország

Az Asunta-ügy című Netflix-sorozat nem egy forgatókönyvíró képzeletének a szüleménye, hanem igaz történet. A sztori onnan indul, hogy Rosario Porto és Alfonso Basterra 2013. szeptember 21-én bejelentik a rendőrség

Mutatjuk, kik kapnak idén meghívót vastagbélszűrésre

Évente mintegy 10 ezer vastag- és végbélrákos megbetegedést diagnosztizálnak itthon, amelyek fele halálos kimenetelű. A betegség korai felismerésére idén is országos szűrési program indul.

Magyarokat is várnak akár 4500 eurós fizetéssel, a végzettség nem feltétel

Bőven a hazai átlagfizetés fölött kereshet, aki vállalja ezt a munkát.

Döbbenetes, ami történik. Mégsem Vilmos a trónörökös? Károly és Kamilla eltitkolt fia Vilmos idősebb kiadása

A nagymama árulta el a születése titkát, és vér szerinti szülei kilétét.

Csomók a bőr mélyén: erythema nodosum

Az erythema nodosum a bőr alatti zsírszövetek gyulladásos megbetegedései közé tartozik. Nagyon gyakori bőrbetegség, amely a lábszár elülső, ritkábban a hátsó felszínén alakul ki, de fenéken és a törzsön is me

Most jött a hír a beteg III. Károly királyról, nagy a baj

A brit uralkodót az év elején diagnosztizálták daganatos megbetegedéssel az orvosai.

Órák kérdése és érkezhet a feketeleves

A hét talán legfontosabb eseménye lehet tőzsdei szempontból a szerdán érkező áprilisi amerikai inflációs adat. A gigacégek jó számai a fordulatot hoztak a korrekcióban a tőzsdén. Ahhoz azonban hogy újabb tartós

Nem sikerült 216 ajánlást gyűjteni egy 27 ezres városban, egyetlen jelöltje sem lesz a DK-nak Gyulán

A tíz egyéni választókerületből kilencben viszont próbáltak képviselőjelöltet állítani, sikertelenül.

blogmorzsák

A világ legrégebbi szállodái

Hagyományőrzés évszázadokon keresztül.

20+2 nagyon menő kínai kütyü május közepére

Ismét 20+2 összeállítás, egy csomó remek akciós termékkel!

0