Ezt olvasta már?

0

Shotwell taktika a ruletthez

A fogadási sémák és kaszinó stratégiák lehengerlő választéka áll rendelkezésre a játékosoknak, akik így jobbnál jobb stratégiák közül választhatnak.


hirdetés

Különösen a rulettjátékosok keresik a tökéletes stratégiát és sikeres spekulációs módszert, mert a rulett online játékban a stratégia kulcsfontosságú lehet. A módszerek egy jelentős része hatástalan és nem vezet eredményre. A rulettnél a Shotwell stratégiát a leghatékonyabb módszernek tartják a nyeremény eléréséhez.

Shotwell stratégia

A Shotwell stratégia sikeréhez két fő tényező járul hozzá, nevezetesen a magas kifizetési érték és a kerék széles lefedettsége. Szemben a népszerű fizetési rendszerekkel, mint például a martingállal, a Shotwell stratégiánál nem növekszik vagy csökken a tét értéke minden egyes pörgetésnél. De mi is pontosan ez a stratégia? Először 1978-ban publikálták, és kezdetben csak az amerikai típusú rulettre vonatkozott, amely 38 számot tartalmaz, ahol 36 szám piros vagy fekete és két zöld szám a 0 és 00. Jelenleg mind a szingli, mind a dupla zéró rulett variációt használják szemben más stratégiákkal.

A Shotwell stratégiát használó játékosok 7 különböző lehetőség közül választhatnak, ahol mindegyik lehetőség egy hatvonalas fogadást és négy közvetlen szám fogadást tartalmaz. Az ötlet abban áll, hogy olyan számokkal játsszon, amelyek nagyjából egyenletesen vannak elosztva a keréken. Amikor a Shotwell először be lett vezetve, akkor a szakértők azt ígérték, hogy minden győztes szám, ezen számok közelében lesz. Nem kell emiatt aggódni, ha ennek nincs értelme, az igazság az, hogy nem számít az, hogy a nyertes számok az Ön számai közelében vannak-e.

Hogyan működik?

A bonyolult mechanizmus ellenére a Shotwell működése viszonylag egyszerűen megérthető. Két fogadás kombinációját jelöli, nevezetesen a közvetlen szám választását és a hatvonalast. Ennek az érdekes módszernek a követésére a játékosoknak az egyik hatvonalas fogadást kell követniük a kijelzőn. Ez a fogadás hat egymást követő számot foglal magában és duplautcának vagy duplasoros fogadásnak is nevezik, mert két sor fogadást foglal magában. Ezt követően teljesíti a négy fogadást egyetlen számon, amit közvetlennek neveznek.

De a négy közvetlen fogadást nem random módon válasszák ki. A számoknak egyenletesen kell eloszolniuk a keréken, a már választott hatvonalas fogadás esetén. Az alapötlet az, hogy azt a fogadást válassza, amelyiknél a választott számok között nincs háromnál több rekesz. Ez egy érdekes szempontja a stratégiának, minden egyes alkalommal, amikor a golyó egy szerencsés számon landol, akkor a játékosok minden alkalommal nagyon közel láthatják a saját számukhoz.

Ez a Shotwell stratégiát kifejezetten izgalmassá teszi, habár a számok közelségének nincs jelentősége a hatékonyságra és a nyereségességre. Ami a stratégiát kifejezetten vonzóvá teszi az a felkínált kifizetési jutalék, abban az esetben amikor a játékos kiválasztott kombinációja nyer. A hatvonalas fogadás 5:1 arányban fizet, míg a direkt szám fogadás 35:1 arányban fizet, ami a legmagasabb felkínált jutalom a játékban. A játékosok 10 számra fogadhatnak minden egyes pörgetésnél, ami a számok közelítőleg 25%-nak felel meg a duplazéró amerikai rulettnél. Ezt a stratégiát legjobban a játék ezen verziójával lehet használni, habár a nyereményszorzók rosszabbak. Egyszerűen nehezebb egyenletesen elosztani a számokat az európai és francia rulett verziók esetén.

Shotwell stratégia az amerikai rulettnél

Ahogy említettük az imént ezt a stratégiát az amerikai típusú rulettre dolgozták ki eredetileg, ahol a rekeszek száma a rulettkeréken páratlan. Így könnyedén választhat úgy számokat, hogy azok egyenlő távolságra legyenek egymástól. Amikor ezt a stratégiát követi a játékosoknak először egy preferált hatvonalas fogadást kell választaniuk és egy egyzsetonos fogadást kell megtenniük a két legbaloldalibb számokra.

Tipikusan 10 lehetséges hatvonalas fogadást lehet elhelyezni, de nem mindegyik ugyanazt az eloszlást kínálja a keréken. Ehhez a fogadáshoz 5:1 arányú kifizetés tartozik. Ha ez a tét nyer, akkor a kaszinó 6 zsetont fizet ki, méghozzá az eredeti feltett zsetont és további 5 zsetont fizet ki. A következő lépés az, hogy kiválassza a négy egyedi számot és egy zsetont helyezzen el rajtuk. Ahogy az imént említettük, a kifizetés arány ebben az esetben elérheti a 35:1 értéket. A játékosok összesen 5 zsetont tesznek fel minden egyes pörgetésnél és amikor nyernek vagy 6, vagy 36 zsetont nyernek. Egy nyerési lehetőség például az amerikai rulettre a következő fogadás. Egy hatvonalas fogadás például 1-től 6-ig az alábbi számokkal 20, 26, 8, vagy 10.

Az európai vagy francia rulettre is alkalmazható a Shotwell stratégia. A francia és európai rulett mindig ajánlott a házelőny miatt, amely majdnem fele az amerikai rulettnek. Azonban a számok különböző elrendeződése miatt és amiatt, hogy 37 rekesz van a keréken, a számok eloszlása nem egyenletes. Nem adunk meg minden számot, amelyek egy hatvonalas fogadásnál összepárosíthatók, hanem a játékosoknak kell ezt eldönteniük. Ebben az esetben minden egyes pörgetés 6 egységbe kerül és a nyeremény lényegesen kevésbé profitábilis. Az amerikai rulett egyzsetonos profitja felemésztődik a további egy számú fogadások által. Az alábbi eset egy további példát mutat be a Shotwell stratégia alkalmazására európai vagy francia rulettben. Egy hatvonalas fogadás és a számok 15, 27, 30, 9, 7 és 36.

A Shotwell stratégia alkalmazása

Ahhoz, hogy felelősségteljesen és a lehető legkisebb kockázattal játsszon, a játékosoknak azt tanácsolják, hogy gondosan válasszák meg azt az összeget, amit hajlandóak kockáztatni a Shotwell stratégiánál. Ahogy az imént említettük, minden egyes fogadás 5 zsetonba kerül összesen, de ennek ez értéke változhat, a játékos pénzétől és az asztalon lévő fogadási határtól függően. Ahhoz, hogy egyszerűsítsük a fogadási eljárást ennél a rendszerrel, a zsetonok helyett fogadási egységről beszélünk, ahol egy fogadási egység, bármekkora összeg lehet.

Így minden egyes direkt fogadásnál 1 egységgel fogadunk és egy másik egységgel a hatvonalas fogadásnál. Lássuk, hogy hogyan működik a Shotwell egy 10 véletlen pörgetésnél! Ha az alábbiakban 5 egységgel fogadunk, ahol minden egyes pörgetés 2500 Ft-ot jelent. Az első hatvonalas fogadást választottuk, így a fogadásunk az alábbi számokat tartalmazta 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, és 26.0


Szavazás: Önnek mi a véleménye a koronavírussal kapcsolatos kormányzati döntésekről, intézkedésekről?

0

hírek innen, onnan

Hamarosan jön az év leginnovatívabb fitneszrendezvénye.

A Smart Sport Expó & Fitness Fesztivált a Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg.

Itt a hidegfront: ilyen időre számíthatunk a hétvégén

Semmi jóval nem kecsegtet a hétvégi időjárás, ha kirándulást terveztél, akkor az nagy valószínűséggel nem fog összejönni. Mutatjuk a...

Megvan a pontos összeg. Ennyi lehet majd a tanárok fizetése?

Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke elmondta, hogy minél hamarabb fel akarják venni a kapcsolatot a felelős miniszterrel vagy a...

A szakértők sem értik, miért pusztulnak tömegesen a kaliforniai pelikánok

A vadvédelmi hatóságok jelenleg is vizsgálják, hogy mi állhat a helyzet hátterében.

Húsz év után szabadult a börtönből a japán "terror császárnője"

Az asszony kilépett a börtön ajtaján, és bocsánatot kért.

Tüdőfibrózis: enyhe köhögéssel kezdődhet

Évről évre emelkedik a tüdőfibrózisos esetek száma Magyarországon. Melyek a betegség tünetei és hogyan ismerhetjük fel?

A jelszavak kora lejárt

Egyre kevésbé biztonságosak és könnyebben feltörhetők az internetes jelszavak Grahame Williams kiberszakértő szerint.

Argentínában is megjelent a majomhimlő

Egy Európából hazatért férfinál mutatták ki a vírust.

Sóhiány Ukrajnában - a magyar fogyasztók is megérezhetik a hatását

A háborúnak köszönhető az újabb élelmiszerhiány.

Ilyen gyönyörű menyasszony Rubint Rella

Rubint Rella és Novothny Soma szombat délután mondta ki a boldogító igent.

Mélyaltatásban van a lányait meggyilkoló aszódi férfi

A 46 éves férfi baltával gyilkolta meg saját lányait, majd öngyilkosságot kísérelt meg, sikertelenül.

Hasznos újítás: hamarosan vidéken is elérhető a menetrend a Google Mapsben

Vitézy Dávid közlekedési államtitkár közölte, hogy mától fokozatosan vezetik be az alkalmazásban a menetrendek elérését. 

Sport

Egy kisfiú rohant be a pályára Rafael Nadalhoz, látni kell a reakcióját - videó

Hihetetlenül aranyos pillanatok a spanyol teniszező újabb győzelme után.

Hosszú Katinka olyan hírt közölt, aminek ellenfelei nem fognak örülni

Az Iron Lady nemrég Barcelonában gyarapította éremkollekcióját.

A sporttörténelmet író Valter Attilát Szlovéniában is ezrek ünnepelték

Egészen elképesztő hangulat fogadta a mezőnyt a gyilkos szakaszon. Valter Attila negyedik helye a szakaszon szenzáció, miként a másik két magyar szereplése is.

Spanyol információk szerint Szoboszlai a La Ligába tart

A megbízhatónak számító spanyol újságíró, Gerard Romero információi szerint órákon belül eligazolhat Lipcséből a magyar középpályás.

Szoboszlai a spanyol bajnokságba igazolhat, már a hétvégén bejelentheti az új csapata

Azt egyelőre nem tudni, hogy véglegesen vagy csak kölcsönben válthat klubot a magyar játékos.

Itt a visszavágás? – a Manchester Cityből igazolt a Borussia Dortmund

A németek a hivatalos oldalukon jelentették be, hogy szerződtetik az angol bajnok támadóját.

Eldőlt, Szoboszlai Dominik a Lipcse játékosa marad-e

A német csapat ügyvezetője elég konkrét kijelentést tett.

Szombati sport: a Real Madrid és a Liverpool küzd meg a Bajnokok Ligája trófeáért

Labdarúgás mellett többek között forma-1, tenisz és kézilabda a kínálatban.

Minden idők legrosszabb BL-döntőjét előbb nyerte meg, mint az első bajnoki címét

Carlo Ancelotti lett az első ember, aki mind az öt európai topligában bajnoki címet nyert a kispadon. Mutatjuk, melyik volt ez az öt szezon.

Mourinho végül valóban megtette, amiért annyian gyűlölik - videó

A portugál már számtalan támadást kapott, most alaposan az utálkozók orrára koppintott.

Klubot válthat nyáron Sallai Roland? - reakció

Fontos dologra világított rá.

Bulvár

A csodazöldség, ami fogyaszt és csontot erősít – és szinte minden sarkon kapni

A Földközi-tenger vidékéről és a Közel-Keletről származó finomságot arrafelé garbanzo bab néven is ismerik. Az olasz, a görög, az indiai, az arab, a spanyol és a portugál konyha egyik legkedveltebb alapanyaga, de

Fontos telefont kapott Orbán Viktor: aggasztó a helyzet, megoldásokat kell találni

Telefonon tárgyalt Boris Johnson brit kormányfővel Orbán Viktor miniszterelnök péntek este - mondta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A két vezető áttekintette az ukrajnai helyzetet, melyet mindketten agg

Vigyázz, ez az étel borzasztóan egészségtelen, és nem is tudtad - orvosok sem ajánlják

Valószínűleg te is találkoztál már az alábbi ételekkel, amik bizonyos egészségügyi kockázatokkal járnak.

Petyhüdtté, ráncossá teszi a bőrt, pattanásokat okoz: mindennap eszed, pedig nagyon öregít

Rengeteg ételben megtalálható, fogyasztása azonban rendkívül káros a bőrre.

Ezt a vitamint szedd, ha már náthás vagy: 2 nap alatt elmulasztja a tüneteket

A kiegyensúlyozott táplálkozás nem mindig elegendő, ha szeretnéd elkerülni a felső légúti betegségeket.

Újabb pofon Ukrajnának

Rendkívül magas adóskockázatot jelző szintre minősítette vissza Ukrajnát az S&P Global Ratings.

A német beszállító bezárja üzemét

Fotó: ElringKlinger Az ElringKlinger autóipari beszállító bezárja üzemét a fürthi járásbeli Langenzennben. Eddig mintegy 150 alkalmazott gyártott hőpajzsokat és árnyékoló alkatrészeket a belsőégésű gépkocsik

Egy kisfiú rohant be a pályára Rafael Nadalhoz, látni kell a reakcióját - videó

Hihetetlenül aranyos pillanatok a spanyol teniszező újabb győzelme után.

Nagy a baj: intenzív osztályra került Bodrogi Gyula – Ilyen állapotban van jelenleg a nemzet színésze

Bodrogi Gyulát csütörtök reggel szállították kórházba, jelenleg is az intenzív osztályon kezelik.

Ők a magyar utak rémei, a jog sem tud velük mit kezdeni

Aki jogosítvány nélkül vezet, attól nincs mit bevonni, ha legközelebb is autóba ül, legfeljebb a büntetés lesz súlyosabb.

Schobert Norbert botránya Berki Krisztián temetésén: az ügy folytatódik

Százával érkeznek a kommentek, van, aki szerint szörnyű, amit a tréner művelt.

blogmorzsák

Barcelona: egy élhető és különleges város

Az eszméletlen Gaudi alkotásoktól a bulis tengerpartig minden jellemző rá…

Zavar a horkolás? Zseni módszer a pokoli lárma ellen

Végre te és párod is nyugodtan alhattok - gyors és kényelmes megoldás érkezett.

Átláthatóbb önkormányzatok? Számon kértük az ígéreteket

Újbuda és Ferencváros a legátláthatóbb, a Belváros a legátláthatatlanabb.

Szex és Budapest

A sajtó úgy szocializálja a magyarokat, hogy a szex az bűn?

0